spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNews AlertVictorie la box pentru un elev din Gorj

  Victorie la box pentru un elev din Gorj

  Gorjeanul Sulea Alexandru Constantin a fost declarant câștigătorul competiției Golden Promotion Fight. Concursul de box a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, la Sighetul Marmaţiei, tânărul gorjean urcând pe podium învingătorilor.

  Alexandru este elev în clasa a XII-a la și practică box de doar doi ani. Tânărul recunoaște că s-a apucat de sport fără a avea în gând ideea de a face performanță. A fost un impuls de moment, care acum aduce satisfacții enorme.

  “În clasa a IX-a a venit maestru Ion Geică la noi la școală și ne-a întrebat dacă vrem să facem box. La început am zis- “hai că așa mă apăr și eu pe stradă, nu mai iau bătaie” dar a început să îmi placă și am ajuns aici. Acum e mai greu decât la început. Antrenamentele sunt mai grele, mai intense. Am antrenamentele după amiază ca să pot să mă ocup și de școală. A fost greu la început. Când am încasat prima lovitură, la un meci oficial, nu știam ce este cu mine dar, acum, m-am învățat. Am simțit că nu muncesc degeaba când am ocupat locul trei la Campionatul Național. Am fost foarte fericit”, ne-a declarat Alexandru Sulea.

  El în ring, părinții acasă

  Sportul individual cere sacrificii atât fizice cât și financiare. Familia lui Alexandru încearcă să țină pasul cu nevoile tânărului. “Este un sport costisitor. Sunt echipamente speciale care costă foarte mult. Părinții mă susțin din toate punctele de vedere. Sunt alături de mine dar le-am zis să nu vină niciodată la meciuri. S-ar speria să vadă momentele grele. Pe de altă parte, eu, știindu-i în sală, aș fi tentat să mă uit la ei și poate adversarul m-ar prinde pe picior greșit”, a mai transmis tânărul sportiv.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Iată că în liceele tehnologice pot fi descoperiți elevi cu aptitudini diverse, elevi cu care ne mândrim și care fac cinste atât instituțiilor de învățământ în care sunt înscriși, cât și comunității din care fac parte. Felicitări lui Alexandru și mult succes în viață! Elevii și profesorii Liceului Tehnologic “Henri Coandă” din municipiul Târgu Jiu sunt și vor fi alături de tine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: