spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitatePeste 700.000 de lei pentru hrana deținuților din Târgu Jiu

  Peste 700.000 de lei pentru hrana deținuților din Târgu Jiu

  Penitenciarul Târgu-JiuPenitenciarul Târgu Jiu pregătește un contract uriaș, pentru a asigura hrana deținuților. Se intenționează încheierea unor acorduri-cadru pentru perioada aprilie 2023 – aprilie 2024, în baza cărora să fie furnizate alimente.

  Bugetul aprobat este de 737.421 lei. Între alimentele care vor fi livrate unității de detenție sunt: carne de pui, produse de patiserie, ouă, fructe, legume, mezeluri(cârnați, salam), conserve, ulei, zahăr și altele.

  Autoritatea contractantă va încheia un acord-cadru, cu un singur operator economic, pentru fiecare lot în parte, ce va avea ca obiect furnizarea de produse alimentare. Obiectul şi scopul acordului-cadru îl reprezintă stabilirea elementelor/condiţiilor esenţiale care vor guverna contractele subsecvente acestuia ce urmează a fi atribuite în temeiul şi pe durata derulării acestora.

  Achiziționarea produselor alimentare este necesară pentru hrănirea persoanelor private de libertate și are ca temei legal Ordinul nr. 3.147/C din 8 august 2018, privind aprobarea Normelor de acordare a drepturilor de hrană pentru persoanele private de libertate din sistemul administrației penitenciarelor. Autoritatea contractantă previzionează achiziționarea produselor în cantitățile minime și maxime, aceasta urmând atribuirea contractelor subsecvente acordului-cadru în funcție de necesități și de fondurile bugetare alocate.

  „Durata acordurilor-cadru va fi de 12 luni. Cantitățile minime și maxime estimate se regăsesc în caietul de sarcini. Cantitățile minime și maxime prevăzute în acordul-cadru sunt estimative. Contractele subsecvente acordurilor-cadru se vor încheia lunar sau trimestrial, ori de câte ori este necesar, în funcție de necesitățile autorității contractante”, conform Penitenciarului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: