spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateAmenajarea hidrotehnică de la Novaci intră în reparații

  Amenajarea hidrotehnică de la Novaci intră în reparații

  Foto arhivă

   Este nevoie de lucrări de reparații la amenajarea hidrotehnică de pe râul Gilort, din zona orașului Novaci. Zona a fost afectată și s-au produs avarii, ca urmare a viiturii din toamna anului 2022.

  Lucrările de remediere trebuie să fie efectuate în regim de urgență. În acest sens, a fost elaborat un proiect de către Institutul de Studii și Proiectări Hidroenergetice (ISPH) SA. În momnentul de față, proiectul a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, pentru depunerea de observații sau contestații.

  „Agenția pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra  deciziei etapei de încadrare: nu este necesară o evaluare a impactului asupra mediului în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul „Lucrări de reparații la CHEMP Novaci 1, 1BIS, 3 și 5 în urma viiturii din septembrie 2022, necesare a fi realizate în regim de urgență” propus a fi amplasat în Județul Gorj, orașul Novaci, titular SC INSTITUTUL DE STUDII ȘI PROIECTĂRI HIDROENERGETICE – ISPH S.A. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii Nr.76, municipiul Târgu-Jiu în zilele de luni-joi între orele 8-1630 şi vineri 08,00-14,00…Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii Nr.76, municipiul Târgu-Jiu, în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ până la data de 16.02.2022.”, conform Agenției pentru Protecția Mediului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!