spot_img
0.9 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăActualitatePopescu: „Nu sunt de acord cu „promovarea” municipiului pe gardurile de la...

  Popescu: „Nu sunt de acord cu „promovarea” municipiului pe gardurile de la cimitire. M-aș apleca asupra problemei heliportului”

  Investiții fără cap la Primăria Târgu Jiu. Viceprimarul Aurel Popescu taxează ideile primarul Marcel Romanescu care, în plină pandemie, este preocupat să cheltuiască bugetul pe lucruri inutile, cum ar fi promovarea orașului pe gardurile cimitirelor.

  Viceprimarul Aurel Popescu consideră că în această perioadă municipalitatea ar trebui să investească în heliportul de pe insuliță. O investiție care se degradează de la o zi la alta, fără ca autoritatea publică să arate că îi pasă. Alesul îi cere primarului să renunțe la ideea de a posta pe gardurile cimitirelor imagini cu orașul în ideea că așa promovează Târgu Jiul.

  Propuneri în vederea cheltuiri banului public

  „Am văzut că se pregătește o licitație la Transloc care nu cred că este o prioritatea absolută având în vedere situația actuală. Am mai văzut că se vehiculează o investiție la cimitirele de pe Termocentralei și Narciselor, lucru care dă de gândit. Nu sunt de acord cu acele panouri publicitare și acele investiții privind „promovarea” municipiului pe gardurile de la cimitire. Vreau să anulăm această idee, toți banii aceiași i-aș trimite pentru Serviciul Administrativ care poate în felul acesta să achiziționeze toate materialele necesare păstrării igienei. M-aș apleca asupra problemei heliportului, aș urgenta studiul de fezabilitate și proiectul de execuției a instalației electrice pentru ca heliportul să fie funcțional și pe zi de noapte”, a transmis viceprimarul Aurel Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: