spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrefectul cere limitarea accesului în marile magazine din județ

  Prefectul cere limitarea accesului în marile magazine din județ

  Prefectul județului Cosmin Pistol a chemat la dialog marii retaileri din județul Gorj pentru a stabili o serie de măsuri ce se impun în perioada următoare. Discuțiile au vizat în special modul de organizare pentru a fi evitată aglomerația în magazine.

  „Am avut o întâlnire cu cei mai mari retaileri din județul Gorj. După cum știți, luna decembrie este luna cadourilor, iar populația aglomerează marile magazine. De aceea i-am convocat, ca să își ia cele mai bune măsuri, în sensul de a mări numărul de personal, de a face triajul așa cum trebuie, de a dispune mai multe case de marcat și, în principal, de a nu aglomera aceste magazine. Dacă este nevoie, o să le cer să limiteze accesul. Știu că nu va fi o decizie ușoară pentru dumnealor, dar, având în vedere situația în care ne aflăm, cred că acest lucru se impune”, a transmis prefectul Cosmin Pistol.

  Sărbătoare în pandemie

  În ceea ce privește sărbătorile dedicate Zilei Naționale a României, oficialii susțin că pot fi organizate evenimente. Există, totuși, o serie de măsuri ce trebuie respectate. „Cu siguranță, anul acesta vom sărbători altfel ziua de 1 Decembrie. Nu vor mai avea loc manifestări la care publicul să participe. Numărul celor care participă la paradă va fi și el redus, vor fi în jur de 100 de persoane. Va fi efectuat un triaj observațional, se va purta mască și se vor respecta măsurile care se impun având în vedere evoluția pandemiei”, a mai declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: