spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrefectul despre situația de la Rânca: “Într-o sticlă de un litru nu...

  Prefectul despre situația de la Rânca: “Într-o sticlă de un litru nu poți să pui doi litri de apă”

  Rânca rămâne cea mai aglomerată zonă din Gorj, în perioada sezonului rece. În primele zile ale noului an mii de turiști au încercat să ajungă în vârf de munte, doar unii reușind. Autoritățile, depășite de situație, speră la o rezolvare în timp. Locurile de parcare sunt singura soluție văzută de oficiali.

  S-a repetat situația de la Crăciun când mii de șoferi au stat în trafic pentru a ajunge la zăpada din Rânca. Mii de turiști nu au mai răbdat și au făcut cale întoarsă jurând că nu vor mai reveni la Gorj. Pentru ei autoritățile gorjene au explicații simpliste.

  ”Cu toții știm că Rânca are o anumită capacitate de cazare, parcare și așa mai departe. Într-o localitate unde intră, în medie, 2000 de mașini nu poți să duci 4000 sau mai multe. Rămâne vechea problemă cu parcările. Este o problemă care nu se poate rezolva decât în timp. Primarii celor două localități au pregătite anumite proiecte, mă gândesc că, în timp, problemele se vor rezolva. Nu poți să pui într-o sticlă de un litru, doi litri de apă, așa e și cu Rânca”, a transmis prefectul Marcel Iacobescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Nu s a făcut nici o investiție. O stațiune împărțită între 2 primari care nu își coordonează investițiile. Se putea face un proiect comun de telecondola din Novaci și cei care vizitau stațiunea pentru o zi sa nu urce cu mașina.
   S au construit haotic fara sa fie un plan urbanistic zonal făcut cu cap.
   Asta este Romania.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: