spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimar: “Dacă toate proiectele pe finanțate europeană se derulau ca PNRR, eram...

  Primar: “Dacă toate proiectele pe finanțate europeană se derulau ca PNRR, eram departe!”

  Programul Naţional de Redresare și Rezilenţă, aplaudat de primarul Marcel Romanescu. Edilul Municipiului Târgu Jiu se declară uimit de modul rapid în care se desfășoară lucrurile sub tutela acestui program cu finanțare europeană.

  Treisprezece proiecte au fost publicate pe site-ul Ministerului Dezvoltării ca fiind viabile pentru atragere de fonduri. Multe contracte, pentru reabilitarea energetică a unităților de învățământ, au fost deja semnate.

  „Dacă toate proiectele pe finanțate europeană se derulau ca PNRR, eram departe! În martie am depus proiectele, în noiembrie am semnat primele contracte, cred că în ianuarie vom semna totul. Termenul de proiectare este de doar trei luni de zile. Avem doi ani de zile cu execuția. Eu sper să se miște lucrurile și cred că și constructorii o să fie serioși. La momentul acesta nu e problema ce vom face ci cu cine vom face. Avem 250 de milioane de euro care ar trebui, în anii următori, să se regăsească în Târgu Jiu”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: