spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCe i-a reproșat conducerea PNL deputatului Vîlceanu!

  Ce i-a reproșat conducerea PNL deputatului Vîlceanu!

  Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu susține că șefii PNL i-au reproșat că și-a promovat colegii gorjeni, pe funcții importante din Guvern. Mișcările au avut loc în perioada guvernării Cîțu, atunci când, de la Gorj, au plecat spre București un număr foarte mare de politicieni locali.

  Fostul președinte al PNL Gorj afirmă că discuțiile s-au purtat în cadrul unei întâlniri regionale. “Mi s-a reproșat în Biroul Politic Național al PNL că am promovat doar oameni din Gorj și că Gorjul a fost un județ privilegiat. Nu a fost așa! Da, e adevărat că am tras, era județul de unde vin. În ceea ce privește oamenii, de unde să îi promovez?! Era normal să promovez gorjeni! Erau oameni pe care îi cunoșteam, din echipa mea de la Gorj. Pâna la urmă eram președinte PNL Gorj, de unde să promovez, din Brăila?”, a declarat Dan Vîlceanu la un post local de televiziune.

  În timpul guvernării Cîțu, liberalii gorjeni au ocupat cele mai importante funcții în guvern, de la miniștri, consilieri de stat în Cancelaria Primului Ministru, până la subsecretari de stat și consilieri personali ai demnitarilor din Parlamentul României. Chiar și așa, toate aceste promovări nu au adus schimbări importante economiei județului, o parte din cei promovați nu au avut nici măcar o ieșire publică în folosul județului, alții au preferat să facă remarci, fără efect, doar pe rețelele de socializare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: