spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateReprezentanții SECOL chemați la Ministerul Transporturilor. „Li s-a adus la cunoștință că...

  Reprezentanții SECOL chemați la Ministerul Transporturilor. „Li s-a adus la cunoștință că se poate rezilia contractul”

  Autoritățile se tem să nu piardă fondurile europene din cauza constructorului ce efectuează lucrările pe centura ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu. Prezent la București, la o întâlnire cu oficialii din Ministerul Transporturilor, Marcel Romanescu a aflat că s-a pus în discuție posibilitatea de reziliere a contractului.

  Oficialii de la centru au aflat că lucrările la centura ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu nu se execută în ritmul dorit. Reprezentanții societății care au câștigat licitația au fost chemați la București pentru a da explicații. Este vehiculată, din nou, ideea rezilierii contractului.

  Bani europeni

  „Am discutat, la București, problema centurii Municipiului Târgu Jiu după aspectele verificate în teren și după sesizările domnului prefect, Corneliu Răducan. Responsabilii din Ministerul Transporturilor avuseseră o întâlnire, cu o zi înainte ca eu să ajung la Minister, cu reprezentanții societății SECOL. Li s-a adus la cunoștință faptul că, în condițiile în care nu vor respecta graficul, se poate rezilia contractul. Eu vreau să cred că nu se va ajunge într-o astfel de situația. Așa cum vă spuneam, termenul de finalizare a lucrărilor este decembrie 2023, ținând cont de faptul că centura Municipiului Târgu Jiu beneficiază și de finanțare europeană. Eu cred că firma Secol își va duce la bun sfârșit lucrarea pe care a început să o execute, pe ordinul de începere a lucrărilor emis în februarie 2020”, a transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: