spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateRestaurant amendat de inspectorii sanitar-veterinari

  Restaurant amendat de inspectorii sanitar-veterinari

  Un restaurant a fost amendat de inspectorii sanitar-veterinari, care au constatat existența unei cantitatăți de carne fără documente.

  „S-a aplicat o amendă de 12.000 lei la un restaurant, pentru nedemonstrarea trasabilităţii pentru cantitatea de 6,345 kg ceafă de porc. Sancţiune complementară: plasarea produsului în stare de reţinere oficială şi destinarea către o unitate de distrugere controlată“, a anunțat Florin Gorcea, directorul executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj.
  De asemenea, un supermarket a fost amendat cu 1.200 lei, pentru servirea cărnii şi produselor din carne către consumatorul final în condiţii necorespunzătoare, fără a utiliza permanent mănuși de unică folosinţa în timpul operaţiunii de manipulare.

  Cabinet medical veterinar amendat cu 10.000 de lei

  DSVSA Gorj a aplicat și o amendă de 10.000 de lei la o circumscripţie concesionată, pentru realizarea în mod necorespunzător a acţiunilor sanitare-veterinare cuprinse în Programul acţiunilor de supraveghere, prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecţia animalelor şi protecţia mediului, de înregistrare şi identificare a bovinelor, suinelor, ovinelor, caprinelor şi ecvideelor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: