spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateSAJ Gorj a angajat doi medici, în urma concursului care viza ocuparea...

  SAJ Gorj a angajat doi medici, în urma concursului care viza ocuparea a 6 posturi

  Serviciul de Ambulanță Județean Gorj  a reușit să angajeze doi medici cu jumătate de normă, în urma concursului care viza ocuparea a 6 posturi de medic. 4 erau pentru medici specialiști medicină de urgență și 2 pentru medic primar specialitatea medicină de familie.

  Pentru cele 4 posturi medic specialist medicină de urgență, cu jumătate de normă, la Compartimentul Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat din Stația Centrală Târgu Jiu nu s-a înscris nici un candidat. Prin urmare, vor fi scoase din nou la concurs. Pentru cele 2 posturi de medic primar specialitatea medicină de familie cu atestat în asistență medicală de urgență prespitalicească cu jumăte de normă au fost două dosare.

  Serviciul Judetean de Ambulanţă Gorj se confruntă de ani de zile cu un deficit de medici. Unitatea are în structura sa un compartiment pentru asistenţă medicală de urgenţă si transport medical asistat, cu echipaje medicale de urgenţă, cu sau fără medic şi un compartiment de transport sanitar neasistat. Compartimentul pentru asistenţă medicală de urgenţă funcţionează în regim de lucru continuu, în aşteptarea solicitărilor de asistenţă medicală de urgenţă.

  Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are sediul central în Târgu Jiu (stația centrală) și șase substaţii de ambulanţă la Motru, Novaci, Bumbești-Jiu, Târgu-Carbunești, Rovinari și Turceni, care asigură o acoperire a întregului teritoriu al judeţului. Personalul medical operativ este format din 9 medici, 70 de asistenţi, 6 operatori registratori de urgenţă şi 75 de ambulanţieri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!