spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateSe închide Policlinica din Târgu Jiu

  Se închide Policlinica din Târgu Jiu

  Ambulatoriul Integrat (Policlinica) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu va fi închis pe 7 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătății
  „Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu informează pacienții că joi, 7 aprilie 2022, Ambulatoriul Integrat va fi închis.
  Ziua de 7 aprilie – Ziua Mondială a Sănătății- este considerată zi de sărbătoare legală, în care salariații din sistemul sanitar nu lucrează.
  Asistența medicală de urgență va fi asigurată de Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean, dar și de camerele de gardă.
  Pentru data de 7 aprilie nu au fost făcute programări în cabinetele din Policlinică“, a anunțat conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Ce servicii din cadrul spitalului nu vor lucra

  „În cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu nu vor lucra pe 7 aprilie 2022 nici angajații Centrului pentru Sănătate Mintală, TESA, Dispensarului TBC, Cabinetului de Asistență Socială, Serviciului Medicină Legală, Serviciului Anatomie Patologică, SPIAAM. Vor fi liberi și registratorii medicali și angajații Biroului de internări.
  Anual, pe 7 aprilie este celebrată Ziua Mondială a Sănătății, zi care aniversează fondarea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) din anul 1948. În fiecare an, este abordat un subiect specific, care îi preocupă pe oamenii din întreaga lume. În anul 2022, tematica Zilei Mondiale a Sănătății este „Planeta noastră-sănătatea noastră! Să înlăturăm poluarea aerului, apei și hranei! Pentru un viitor sănătos!”.

  Personalul din cadrul Ambulatoriului va relua programul cu pacienții vineri, 8 aprilie 2022.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: