spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateServiciu de Evidență a Persoanelor, deschis la Bălești

  Serviciu de Evidență a Persoanelor, deschis la Bălești

  Un nou Serviciu de Evidență a Persoanelor se va deschide în județul Gorj. Acesta va funcționa în Bălești, una dintre cele mai mari comune din județul Gorj.

  Noua instituție va începe să funcționeze la sfârșitul lunii octombrie și va oferi servicii doar pentru locuitorii comunei Bălești.

  Mădălin Ungureanu, primarul localității Bălești, a precizat că există posibilitatea arondării și locuitorilor comunelor învecinate, dacă vor exista solicitări din partea administrațiilor: „În primă fază, Serviciul de Evidență a Persoanelor va funcționa doar pentru oamenii din comuna Bălești pentru că ne-am dorit să nu mai fie puși pe drumuri, să meargă la Târgu Jiu. Este destul de complicat că trebuie să vină să ia de la primărie adeverințe, să facă programări și ne dorim să simplificăm lucrurile”.

  Angajările au fost făcute

  Angajările pentru acest nou serviciu de evidență a persoanelor au fost făcute, urmând ca în perioada următoare să fie obținut un aviz de la București. „Mai avem de pus la punct ultimele detalii cu firma de supraveghere și mai avem nevoie de un aviz de la București. Serviciul va funcționa chiar lângă primărie, dotarea și angajările s-au făcut, funcționarii au fost deja instruiți“, a adăugat primarul localității Bălești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: