spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateSupărări politice într-o comună din Gorj. Ar putea rămâne în beznă din...

  Supărări politice într-o comună din Gorj. Ar putea rămâne în beznă din lipsa bugetului!

  Chestiunile politice afectează activitatea unei primării. Primarul localității Jupânești, Ionuț Gîrniceanu, afirmă că riscă să lase comuna în beznă, pentru că nu are bugetul de venituri și cheltuieli aprobat.

  Ultima ședință, în care urma să se aprobe sumele necesare funcționării unității administrativ teritoriale pentru anul în curs nu s-a ținut, din lipsă de cvorum. Primarul se plânge că aleșii locali sunt cei care îi pun bețe în roate. La mijlocul discuțiilor sunt interese politice, legate de numele viitorilor candidați pentru lista de consilieri din 2024. După un eșec, astăzi, Gîrniceanu își așteaptă colegii să participe la ședința de Consiliu Local, dar invită și cetățenii, să vadă cine lipsește de la ședință.

  „Pe 06.03. 2023, ora 14, are loc ședința extraordinară pentru votarea bugetului local pe anul 2023. Este o ședință publică, la care au voie să participe toți cetățenii comunei Jupânești, este dreptul dumneavoastră de a asista la ședințele de consiliu local. La punctul diverse vă ascultăm dorințele și opiniile”, a transmis primarul Ionuț Gârniceanu, invitând cetățenii la ședință. Primarul din Jupânești a câștigat mandatul trecut din partea Pro România, dar a anunțat că va trece la PSD.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!