spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăPoliticFost senator: Marcel Romanescu va juca mai întâi cartea unei candidaturi la...

  Fost senator: Marcel Romanescu va juca mai întâi cartea unei candidaturi la alegerile europarlamentare

  Unul dintre foștii parlamentari de Gorj este de părere că anul 2024 ar putea aduce o serie de schimbări surprinzătoare în politica locală. Una dintre acestea l-ar viza pe actualul primar al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  În opinia lui Ion Rușeț, fost senator, liderul PNL Târgu Jiu este din ce în ce mai interesat de un post de europarlamentrar. Un loc în Parlamentul European ar fi ținta oricărui politician din România, este de părere Ion Rușeț.

  „Și-a pregătit terenul, dar este greu cu un contracandidat ca Virgil Popescu, actualul ministrul al Energiei. Și nu este vorba de o simplă candidatură pe o listă, ci de o candidatură pe un loc eligibil. În acest context, viața politică locală ar suferi unele schimbări, cel puțin la Târgu Jiu. Marcel Romanescu are CV pentru o asemenea candidatură. A fost deputat, subprefect, primar de municipiu. Nu ar spune nu unei plecări în Parlamentul European.”, a declarat Ion Rușeț, actual consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: