spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateTichete cadou pentru bugetari. Tot din banii lor!

  Tichete cadou pentru bugetari. Tot din banii lor!

  Tichete cadou oferite în mai multe instituții ale statului. Funcționarii publici afiliați sindicatelor vor avea parte de surprize de sărbători. În funcție de cotizațiile depuse, oamenii vor beneficia de mici daruri.

  Mai mulți bugetari din Gorj vor beneficia de tichete cadou pentru cheltuielile cu sărbătorile de iarnă.  “Pentru sărbătorile de iarnă, Sindicatul Liber al Funcționarilor Publici care cuprinde atât membrii din cadrul Consiliului Județean Gorj, dar, și angajați ai peste 30 de primării din județ, totalizând undeva la 500 de membrii, a pregătit pentru fiecare membru de sindicat tichete cadou în valoare de 200 de lei, din cotizațiile depuse de-a lungul anului”, a declarat Oana Paloș, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Gorj.

  Alți angajați, ale sume

  Și angajații Primăriei Târgu Jiu vor avea parte de surprize, cu o valoare mult mai mică. “Și în acest an 254 de membrii de sindicat de la Sindicatul Administrația Publică Târgu Jiu vor primi tichete cadou în valoare de 70 de lei fiecare”, a declarat Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

  Dascăli și angajații Direcției Silvice Gorj sunt și ei pe lista celor care primesc mici astfel de cadouri de sărbători.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: