spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitateArjoca, eliberat din funcție de Guvernul Orban

  Arjoca, eliberat din funcție de Guvernul Orban

  Guvernul Orban a demis într-o singură seară peste 30 de prefecți și subprefecți din mai multe județe ale țării. Pe lista celor eliberați din funcție se numără și subprefectul de Gorj, Sorin Arjoca.  În locul acestuia nu a fost numit, momentan, o altă persoană.

  De ieri Prefectura Gorj nu mai dispune de subprefect. Decizia aparține Guvernului care l-a eliberat din funcție pe Sorin Arjoca. Ca subprefectul de Gorj și alți funcționari publici au fost puși pe liber. S-a decis schimbarea prefecţilor de Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Bucureşti, Ialomiţa – constatare încetare de drept a raportului de serviciu. Totodată sS-a decis schimbarea subprefecţilor din Alba, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Dolj, Gorj, Giurgiu, Iaşi, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui.

  O parte din cei demisi au fost deja înlocuiți, însă, la Gorj mișcarea încă nu s-a produs. Săptămâna viitoare urmează o nouă ședință de Guvern când, cel mai probabil operațiunea se va repeta cu eliberarea din funcție a ultimilor pesediști.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: