spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn fost șef din CEO solicită raportul comisiei de anchetă de la...

  Un fost șef din CEO solicită raportul comisiei de anchetă de la Jilț Sud

  Un fost șef din Complexul Energetic Oltenia cere ca administrația companiei energetice să facă publice rezultatele controlului derulat la finalul anului trecut la Cariera Minieră Jilț Sud. Aici a avut loc o surpare de teren peste o parte a unui excavator.

  Este vorba de excavatorul 012 din cadrul subunității miniere. O cantitate foarte mare de pământ a ajuns peste componente ale utilajului de mari dimensiuni și acestea au fost avariate. Gabriel Giorgi, fost membru al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, a declarat că societatea energetică trebuie să dea dovadă de transparență și să anunțe cine se face vinovat de situația de la Cariera Minieră Jilț Sud.

  Nu este posibil să ai asemenea evenimente și să nu iei măsuri. În mod normal, o comisie ar fi trebuit să verifice tot ce s-a întâmplat acolo și dacă sunt vinovați și să existe și o estimare a pagubelor și cine le suportă. Probabil că nu au fost victime și din acest motiv sunt tratate în acest mod astfel de evenimente”, a declarat Gabriel Giorgi, fost membru al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: