spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăActualitateVezi când va fi organizat concurs la Spitalul Județean de Urgențe din...

  Vezi când va fi organizat concurs la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu!

  Autoritățile județene au finalizat regulamentul pentru organizarea concursului la principala unitatea spitalicească din județul Gorj. Oficialii vorbesc despre elemente de transparență care nu vor mai permite ca asupra viitorului manager de spital să planeze vreo suspiciune.

  La ora actuală Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu este condus în interimat de Dumitru Vienescu. Din estimările celor implicați în acest proces, concursul va avea loc la începutul anului viitor.

  Persoanele interesate sau presa vor avea acces la evaluarea celor care își vor depune candidaturile pentru funcția de manager la SJU Târgu Jiu. „În cadrul Consiliului Județean, structurile de specialitate, sub coordonarea președintelui Consiliului Județean și cu ajutorul și implicarea mea, am finalizat acel regulament care este necesar pentru organizarea concursului în vederea ocupării funcției de manager la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Acest regulament este primul pas și este fundamental pentru a putea debuta concursul, care, în raport de termenele prevăzute va fi desfășurat, probabil, în luna ianuarie, cel târziu la începutul lunii februarie. Sunt elemente de transparență în acest regulament, în sensul că va putea participa și presa în sală, fără a putea interveni însă în desfășurarea concursului în sine, doar va putea asista. Persoanele interesate sau presa vor putea formula întrebări, după ce vor vizualiza proiectele de management ale candidaților, înainte cu 24 de ore. Aceste întrebări vor fi preluate de comisie și vor fi puse candidaților pentru a răspunde la acestea. De asemenea, este foarte important de subliniat faptul că în comisia de evaluare, dar și în comisia de contestații, acestea vor fi constituite din cadre didactice universitare medicale, din centre universitare din țară. Consiliul de administrație va lansa invitații pentru mai multe universități de medicină și farmacie din România. Sperăm să avem răspunsuri pozitive, astfel încât să înlăturăm orice suspiciune cu privire la buna desfășurare a concursului de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Cristinel Rujan.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!