spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateZeci de pensionari gorjeni au protestat în Piața Prefecturii

  Zeci de pensionari gorjeni au protestat în Piața Prefecturii

  Zeci de pensionari gorjeni au ieșit, marți, 11 octombrie, în stradă, pentru a protesta față de veniturile insuficiente pe care le primesc, în comparație cu nivelul inflației. Vârstnicii au protestat în Piața Prefecturii din Târgu Jiu.

  „De patru luni de zile, politicienii spun că vor pune 10 la sută la pensie. Spun mereu că nu au bani, dar pentru ei, ca să-și majoreze salariile cu 25% găsesc fonduri. Dar pentru ei nu este afectat bugetul? Să vină în fața noastră și să vorbească. Își bat joc de pensionari. Și-au făcut numai ei salarii mari, dar noi ce facem? Au spus că nu măresc taxe și impozite, dar acum măresc cu 50% la locuințe. Eu mă descurc foarte greu“ a declarat un pensionar.

  „Solicităm creșterea pensiilor cu cel puțin 15%“

  Președintele Ligii Pensionarilor Gorj, Petre Rădulescu, a spus că protestul este îndreptat împotriva guvernului: „Protestăm împotriva guvernului pentru că nu întreprinde măsuri ca să contribuie la creșterea vieții pensionarilor. Solicităm creșterea pensiilor cu cel puțin 15%. Mai cerem oprirea avalanșei de scumpiri a serviciilor, a utilităților și a produselor alimentare. Acțiunea este stabilită de către federația la care suntem afiliați și manifestarea se desfășoară în toate orașele mari“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!