spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăNational7 lucruri din dulapul tău pe care ar trebui să le arunci...

  7 lucruri din dulapul tău pe care ar trebui să le arunci astăzi

  Există o vorbă: „Gunoiul unuia e comoara altuia.” Dar uneori, gunoiul tău este pur și simplu gunoi. Nu ar trebui NICIODATĂ să fie refolosit – sau donat. De ce?

  Îți place să ai oameni care se uită de sus la tine și presupun că ești sărac – sau chiar fără adăpost? Nu cred asta. Ești gata să elimini toate prostiile și să începi de la zero? Iată câteva obiecte pe care ar trebui să le arunci ACUM (și de ce nu au ce căuta într-un dulap în dormitor).

  Tricouri cu grafică ofensatoare

  Îți amintești în timpul anilor de facultate – când tu și prietenii tăi purtați tricouri cu mesaje destul de grosolane? Sau de-a dreptul șocante? Acele tricouri sunt inutile acum. Ele NU reprezintă adultul care ai devenit – și lucrurile pe care le susții. Zilele tinereții tale rebele s-au terminat.

  Este mai bine să le scoți din dulap din dormitor și să renunți la ele (cu excepția cazului în care te reîntâlnești cu vechii prieteni la un pahar și vrei să le aduci aminte de vremurile bune). Este timpul să te îmbraci cu adevărat adecvat pentru vârsta ta.

  Blugi uzați

  Cunoști sentimentul acela când te-ai pieptănat și ai folosit gel – dar există o mică șuviță care pur și simplu nu vrea să stea la locul ei? Te scoate din minți!

  Blugii sfâșiați, fără tiv (rupți și cu sfori în partea de jos, deoarece îi calci de luni de zile) sunt la fel de iritanți ca și părul care nu stă bine.

  Pantalonii pe care îi ai în dulap în dormitor din această categorie sunt probabil prea lungi sau largi pentru binele tău. Scapă de ei și înlocuiește-i cu blugi bine ajustați care au o croială mai suplă sau mai subțire. De asemenea, este util să înveți cum să faci tivul blugilor, astfel încât să eviți să strici mai mult.

  Tricouri pătate / prea întinse

  O mulțime de bărbați pot avea tricouri care fie:

  – Au fost întinse până la punctul fără întoarcere (cum ar fi un decolteu normal care se transformă într-un „V adânc”)

  – Au pete care nu pot fi îndepărtate indiferent de cât de mult înălbitor sau detergent folosești

  Ei bine… încercați să vă imaginați fețele șefului și colegilor dvs. în cazul improbabil în care – dintr-un motiv oarecare – cămașa dvs. se strică. Și trebuie să vă petreceți restul orelor de birou în tricoul de corp…Fie că este pătată, prea întinsă sau „normală” – v-ați pus într-o situație jenantă.

  Așa că ar fi bine să arunci toate tipurile de tricouri sau maiouri neatractive din acel dulap în dormitor.

  Costume de baie uzate / decolorate

  Acest lucru este valabil pentru cei care înoată mult. Poate că nu sunteți pe deplin conștienți – dar costumele de baie sunt piese delicate de îmbrăcăminte care necesită o îngrijire suplimentară.

  De fiecare dată după ce ați folosit piscina, trebuie să le curățați și să le clătiți bine (sau să le puneți în interiorul unei mașini de spălat cu forță centrifugă) pentru a elimina orice clor sau substanțe chimice dure.

  În caz contrar, aceste substanțe chimice pot decolora costumul de baie. Iar costumul tău de baie este ca orice alt articol de îmbrăcăminte. Vrei ca acesta să arate prezentabil – nu decolorat sau ieftin.

  Așa că nu te deranja să folosești costume de baie care și-au pierdut culoarea originală. Și alege culori deschise pentru a evita riscurile unui costum de baie de culoare închisă, care ar putea avea o vopsea inferioară. Acestea tind să se decoloreze mai repede.

  Lenjerie intimă pătată / uzată

  Probabil că nu îți ții lenjeria în dulap în dormitor – mai degrabă într-o comodă. Totuși, părinții noștri ne-au spus să purtăm întotdeauna lenjerie de corp curată, indiferent unde o ținem. Cred că ar trebui să extindem acest motto ca oameni maturi – „purtați întotdeauna lenjerie curată, nepătată și nedeteriorată”.

  Unii bărbați ar putea argumenta că oamenii ne văd rar în lenjerie intimă. Asta este adevărat. Dar nu vei ști niciodată data viitoare când va trebui să fugi din apartament din cauza unui incendiu în clădire – purtând doar hainele în care ai dormit!

  Ar trebui să arunci la gunoi acei chiloți cu pete permanente, găuri premature sau o bandă slăbită. Cei albi sunt cei mai vulnerabili la pete – așa că ia în considerare trecerea la o culoare mai închisă.

  Și fii selectiv cu marca ori de câte ori cumperi lenjerie intimă nouă. Vrei o calitate de lungă durată (nu o țesătură care se compromite rapid).

  Șosete pline de găuri

  Vorbesc despre șosete cu găuri sau rupturi. Nu contează unde le folosești. Nu au ce căuta într-un dulap în dormitor – darămite să-ți acopere picioarele.

  Unii bărbați ar putea crede că acele șosete sunt încă funcționale și că oamenii nu ar observa niciodată. Dar ce s-ar întâmpla dacă te-ai confrunta cu o situație extremă (să zicem că ai ieșit la dans și te-ai împiedicat din greșeală – și ți-au ieșit pantofii)? Sunt sigur că degetele tale de la picioare nu s-ar bucura de privirile tuturor celor din încăpere!

  Adidași vechi de alergare

  Uite care e treaba cu adidașii de alergare. Nu poți judeca cu exactitate dacă mai pot fi purtați după numărul de luni sau ani – ci după kilometraj.

  O pereche de adidași de alergare de calitate ar rezista în mod normal 600-800 de km. Dar unde se situează pantofii tăi în acest interval va depinde de diferiți factori:

  – Constituția

  – Sarcina de antrenament

  – Stilul de alergare

  Fiecare persoană este diferită. Așadar, folosește un carnețel pentru a ține evidența kilometrilor parcurși de pantofi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: