spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăAdministratieSe construiește o nouă casă de tip familial, pentru copii aflați în...

  Se construiește o nouă casă de tip familial, pentru copii aflați în grija DGASPC Gorj

  Beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj vor avea la dispoziție o nouă casă de tip familial. Instituția organizează, în data de 19 iunie, o licitație în vederea cumpărării de la persoane fizice sau juridice a unei suprafețe de teren intravilan.

  Suprafața de teren trebuie să măsoare minimum 1.200 de metri pătrați, cu un front stradal de 20 de metri liniari. Terenul trebuie să fie situat în municipiul Târgu Jiu, sau în localități componente municipiului Târgu Jiu (Bârsești, Romanești, Preajba Mare, Drăgoieni, Ursați, Polata, Slobozia și Iezureni), cu scopul înființării de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a unui serviciu social, prin construcția unei Case de tip familial pentru copii, cu o capacitate de furnizare de servicii sociale de 12 locuri/casă, regim de înălțime-parter, cu suprafața construită /desfășurată la sol de 370 mp.

  Sursa de finanţare pentru achiziția terenului: bugetul propriu al D.G.A.S.P.C. Gorj pe anul 2024, valoare estimată: 500.000 lei cu TVA.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!