spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăCulturaConcert cu vioara Stradivarius în satul lui Brâncuși

  Concert cu vioara Stradivarius în satul lui Brâncuși

  Unul dintre concertele susținute de către violonistul Alexandru Tomescu în turneul național cu vioara Stradivarius se va desfășura în satul natal al sculptorului Constantin Brâncuși, Hobița, din Peștișani. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială „DiscoverPeștișani“.
  „De Ziua Națională Constantin Brâncuși, azi, 19 februarie 2023, la o distanță de 147 de ani de la nașterea marelui sculptor, Primăria și Consiliul Local Peștișani anunță că satul HOBIȚA va găzdui, în acest an, unul din concertele ce fac parte din Turneul Internațional Stradivarius.
  Turneul intitulat ❞???????? ???????????????? ???????????? ????????????????❞ va fi susținut de violonistul ???????????????????????????????????? ???????????????????????????? acompaniat de vioara STRADIVARIUS Elder-Voicu și de ???????????????????? ????????????????????????????????????-pian. Concertul va avea loc pe 7 iulie, în curtea Casei Muzeu Constantin Brâncuși. Astfel, HOBIȚA se alătură comunităților importante din România precum Iași, Timișoara, Craiova, Sibiu, Oradea sau București în seria evenimentelor unde răsună celebra vioară STRADIVARIUS.
  ”Împreună cu vioara STRADIVARIUS Elder-Voicu -Obiect de Patrimoniu Național, Categoria Tezaur, Alexandru Tomescu duce cele mai frumoase povești, mai ales către tineri și copii și, totodată, crede în angajamente pe termen lung, în întâlniri care rezistă timpului și își dezvoltă adevărata valoare, asemeni muzicii.
  De 16 ani, Misiunea sa este de a promova muzica de calitate, de a schimba vieți prin cultură, creativitate și educație! Turneul Internațional Stradivarius înseamă o serie de experiențe frumoase, o colecție unică de muzică, de întâlniri memorabile cu tinerii și poveștile lor, care ne conectează la viitor. MUZICA SCHIMBĂ VIEȚI ȘI NE CONECTEAZĂ LA CULTURĂ, CREATIVITATE ȘI EDUCAȚIE”!“. se arată pe pagina oficială „DiscoverPeștișani”.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: