spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăCulturaFestivalul-concurs „Corala Gorjeană” Stelian Florescu și-a desemnat câștigătorii

  Festivalul-concurs „Corala Gorjeană” Stelian Florescu și-a desemnat câștigătorii

  Festivalul-concurs „Corala Gorjeană” Stelian Florescu și-a desemnat câștigătorii vineri, 16 decembrie 2022, la Casa Armatei din municipiul Târgu Jiu.

  Concursul a fost organizat pe patru secţiuni: coruri mixte mari şi de cameră, coruri pe voci egale, grupuri corale mixte şi grupuri pe voci egale și grupuri vocale.

  Premiul I la secțiunea “Coruri mixte mari și de cameră”  a fost câștigat de către Corul “Orpheus” al Liceului Constantin Brăiloiu.

  Premiul I la secțiunea „Coruri pe voci egale” a fost acordat Corului „Prichindel” al Liceului Constantin Brăiloiu.

  Premiul I la secțiunea „Grupuri corale mixte și grupuri pe voci egale” a fost câștigat de către Corul “Gorjencele” al Liceului Constantin Brăiloiu.

  La secțiunea „Grupuri vocale” au fost acordate următoarele premii: premiul I grupului „Stelian Florescu” al Liceului Constantin Brăiloiu;: premiul II grupului „Privighetorile Gorjului” al Clubului Copiilor Rovinari; premiul III  grupului „Mugurașii Gorjului” al Palatului Copiilor Târgu Jiu, grupului Colegiului Național “George Coșbuc” din Motru și grupului Liceului cu Program Sportiv din municipiul Târgu Jiu.

  Premiul Special pentru debut a fost câștigat de Grupul Liceului Teologic din Târgu Jiu, premiul pentru performanță de către Corul “Orpheus”, iar premiul de autenticitate de către Corul „Gorjencele”.

  Premiul special “Stelian Florescu” a fost câștigat de către Grupul „Stelian Florescu”, iar premiul special al Inspectoratului Școlar Județean Gorj a fost acordat grupului „Privighetorile Gorjului”.

  Evenimentul a fost deschis tuturor formaţiilor corale de adulţi şi de copii, fiind organizat de Consiliul Judeţean Gorj, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: