spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăCulturaFestivalul - Concurs Județean de muzică populară Rovinari, la a II-a ediție

  Festivalul – Concurs Județean de muzică populară Rovinari, la a II-a ediție

  Festivalul – Concurs Județean de muzică populară și dans popular tradițional românesc „Cânt și joc, de la străbuni”, ediția a-II-a, va avea loc în centrul oraşului Rovinari, iar, dacă va ploua, organizatorii au hotărât să se desfășoare în sala de spectacol a Clubului Copiilor Rovinari.

  Festivalul îşi propune descoperirea de noi talente şi stimularea acestora în domeniul muzicii populare și a dansului tradițional românesc. Festivalul se va desfășura pe 4 secțiuni: Muzică populară vocală, Muzică instrumentală, Grup vocal și Dans popular tradițional.
  „Pentru fiecare secțiune, se vor acorda premiile I, II, III și mențiuni. Premiile vor consta în diplome, cupe și trofee. Pentru fiecare secțiune se va acorda Marele Premiu.
  Membrii juriului pot acorda premii speciale.
  Premiul Publicului – se va acorda celui mai apreciat concurent, sau celei mai apreciate formații, luându-se în considerare, exclusiv, aprecierile de pe pagina de Facebook a festivalului.
  Din juriu vor face parte personalităţi ale vieţii artistice, specialişti în muzică și dans popular. Deciziile juriului și orice hotărâre a acestuia sunt definitive și fără drept de contestație“ a transmis Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: