spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăCulturaPatru ani de la moartea lui Viorel Gârbaciu. Ce mesaj a transmis...

  Patru ani de la moartea lui Viorel Gârbaciu. Ce mesaj a transmis fiul acestuia

  Ieri s-au împlinit patru ani de la trecerea în eternitate a omului de cultură Viorel Gârbaciu. Fiul acestuia, Iani Gârbaciu, consultant artistic în cadrul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook:

  „Ultima ninsoare. Nu-mi place iarna. Acum 4 ani, în curtea spitalului de urgență, o încercare disperată, inutilă de salvare și ultima ninsoare.

  A nins din senin – seninul cerului, peste cea mai blândă față și cei mai iubitori ochi din lume.

  I-a deschis, ca prin minune, după o perioadă în care i-a ținut închiși, probabil epuizați de lupta-i cruntă cu boala aia nenorocită…

  Eram acolo. M-a strâns puternic de mână, m-a îmbrățișat, m-a privit în ochii-mi goi și i-a sărutat. A așteptat apoi, în viață, să plecăm din salonul ATI. Apoi a plecat din această viață. A nins cu petale de Viorel către veșnicie. Pentru mine, atunci a nins ultima oară! Dor, tare dor de tine tată“.

  Viorel Gârbaciu a fost directorul Direcției de Cultură Gorj și, ulterior, al Școlii Populare de Artă. De asemenea, el a condus un cenaclu literar-artistic și a fost realizatorul celei mai longevive emisiuni de radio: „Curtea cu prieteni“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: