spot_img
Altele
  AcasăCulturaCine a câștigat Salonului de Pictură „Arte Mici“

  Cine a câștigat Salonului de Pictură „Arte Mici“

  Ceremonia de premiere a câștigătorilor Salonului de Pictură ARTE MICI s-a desfășurat sâmbătă, 26 martie, la Catedrala din municipiul Motru.

  Daria Melenti, din Republica Moldova, a primit „Ordinul Arte“. De asemenea, Sara Potra, din Satu Mare, a câștigat Marele Premiu,

  S-au acordat premii pentru fiecare categorie de vârstă și alte premii speciale.

  În competiţie s-au înscris peste 520 artiști din SUA, Spania, Germania, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina şi România cu aproape 1000 de lucrări de pictură. În anul 2022 juriul a fost format din: Pavel Șușară (Romania), Michael Lassel (Fürth, Germania),  Dan Neamu (Craiova, România), Alexandra Maciac (Veneţia, Italia), Dan Cepeși (Dr. Tr. Severin Romania) şi Florin Preda-Dochinoiu (Motru, România).

  Album de pictură

   

  Consiliul Local Motru, Primăria Municipiului Motru și Casa de Cultură au editat un album de pictură cu lucrările premiate în concurs, album ce o să fie înmânat câștigătorilor la festivitatea de premiere.

  ,,Este un album important având  prefața  semnată  de distinsa doamnă CRISTINA SIMION, galerist și curator, din Nuremberg și o postfață semnată de maestrul Michael Lassel , din Furt Germania, „cel mai important pictor trompe-l´œil contemporan”, a precizat Florin Preda-Dochinoiu, fondatorul acestui eveniment.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: