spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăCulturaSpectacol de stand up comedy la Teatrul de vară din Târgu Jiu

  Spectacol de stand up comedy la Teatrul de vară din Târgu Jiu

  Spectacolul de stand up comedy COSTEL & Friends din cadrul stagiunii estivale 2022 a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ va avea loc vineri, 16 septembrie, de la ora 20.00, la Teatrul de Vară „Nelu Dumitru”.

  Performeri vor fi Costel Bojog, Victor Bara și Bogdan Drăcea.

  „Cui nu-i face bine o porție bună de râs? Haideți să petrecem o seară de excepție în compania lui COSTEL, unul dintre cei mai cunoscuți stand up comedians din România, și a invitaților săi, Victor Bara și Bogdan Drăcea!

  Costel este unul dintre primii actori care au ajutat la promovarea şi consolidarea curentului stand-up în România. În 2004, când era student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, a făcut parte din trupa Deko, prima trupa de stand up comedy de la noi. Aşa a ajuns la o schimbare radicală în cariera lui şi s-a îndreptat spre actorie. Costel Bojog este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică şi are în palmares atât show-uri de stand-up şi improvizaţie, cât şi piese de teatru, filme.
  Este primul ( și singurul comediant) care a umplut Sala Palatului într-un one man show“, se arată într-un comunicat al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.

  Prețul unui bilet este de 30 de lei

  Prețul unui bilet este de 30 lei, iar acestea pot fi găsite la Agenția teatrului (info și rezervări: 0736 647 432) și online, pe tomtix, la linkul: https://www.tomtix.ro/9824

  Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 14 ani.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!