spot_img
13 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăCulturaUn nou premiu pentru Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“

  Un nou premiu pentru Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“

  Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu este hulit la el acasă, dar se bucură de apreciere în țară. Un actor al teatrului din Târgu Jiu a primit premiul pentru cel mai bun actor al Festivalului Monodramei Independente.
  „Încă un premiu pentru Teatrul din Târgu Jiu! Vlad Fiu a obținut în această seară, la Brașov, premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Festivalului Monodramei Independente, pentru rolul din one man show-ul YORICK, regia Radu Botar, coregrafia Mălina Andrei!
  După premiul obținut anul acesta de Mihai Rădulea în cadrul Galei Radiodifuziunii Române pentru rolul Tudor Vladimirescu din Cazul Tudor, un alt artist-ambasador al Gorjului și un alt produs cultural-artistic marca Elvira Godeanu ne demonstrează că toate zbaterile nu au fost degeaba!
  Doi tineri de excepție ai locurilor noastre, doi ambasadori veritabili ai Târgului de pe Jiu, doi continuatori ai poveștii începute acum aproape 30 de ani în orașul sfințit de Brâncuși!
  Teatrul din Târgu Jiu are viitor!
  Nu vă bateți joc de el și de artiștii lui!“, a transmis Iani Gârbaciu, consultant artistic al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: