spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO face angajări. Află ce meserii sunt căutate

  CEO face angajări. Află ce meserii sunt căutate

  Complexul Energetic Oltenia (CEO) va face, în perioada următoare, zeci de angajări. Astăzi va avea loc un concurs pentru ocuparea a 13 posturi de strungar, după care vor fi angajați peste 20 de sudori și, apoi, vulcanizatori. „Va avea loc concursul pentru angajarea de 13 strungari la unitatea de producție și reparații de la Rovinari. Erau înscriși 28 de candidați. Urmează angajarea a 21 de sudori. O să avem și pentru vulcanizatori posturi scoase la concurs“, a spus Sorin Olaru, directorul de resurse umane al CEO.

  Un sudor va avea un salariu de aproximativ 3.500 de lei.

  CEO va încerca să încadreze în muncă ucenici cărora Agenția Județeană pentru ocuparea Forței de Muncă Gorj (AJOFM) le va suporta aproximativ jumătate din salariu. Ucenicii vor fi calificați în meseria de lăcătuș mecanic și vor avea un salariu brut de 4.600 de lei.

  „Trebuie să îndeplinim procedurile pentru a primi fondurile de la AJOFM. Este vorba de alocarea unei sume lunare de 2.200 de lei. Doi ani durează cursul de ucenicie. Vor avea instruirea teoretică și practică. Vor beneficia de drepturi ca orice angajat al companiei, după care vor fi angajați, dacă doresc acest lucru. Va fi nevoie să ne autorizăm ca formator pentru meseria de lăcătuș, să încheiem contractul cu AJOFM și apoi să facem selecția ucenicilor. Vor avea contracte de muncă pe această perioada de doi ani și vor beneficia de toate drepturile celorlalți angajați. Vor beneficia de vouchere, tichete de masă. Salariul brut va fi de 4.600 de lei“.

  Majoritatea ucenicilor care vor fi încadrați vor lucra în cariere.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: