spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăEconomicDan Plaveți a fost numit președintele al Directoratului CEO

  Dan Plaveți a fost numit președintele al Directoratului CEO

  Dan Plaveți a fost numit președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Decizia a fost luată vineri.

  „În cadrul ședinței din data de 03.02.2023, Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a numit în funcția de Președinte al Directoratului pe domnul Plaveți Iulius Dan, începând cu data de 03.02.2023. Reamintim că domnul Plaveți Iulius Dan a fost numit în Directoratul companiei pentru o perioada de 4 luni, începând cu data de 23.01.2023, în baza prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice”, conform Complexului Energetic Oltenia.

  Dan Plăveți, absolvent al Universității Politehnice București, a ocupat succesiv funcții de conducere în cadrul unor companii, inclusiv în domeniul energetic. A fost vicepreședinte și, ulterior, președinte al ANRE în perioada 2009–2012, membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica SA în anul 2017 și director general al Hidroserv SA în perioada 2018-2021.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. OARE ACEST MINISTRU CATASTROFA PENTRU GORJ NU A GASIT PE CINEVA DINTRE SPECIALISTII COMPETENTI DIN GORJ DECAT ACEST PLEAVA-TI CARE NU ARE NICI O LEGATURA CU MINERITUL?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: