spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăEconomicÎncepând de marţi, 1 noiembrie, românii pot cumpăra din nou titluri de...

  Începând de marţi, 1 noiembrie, românii pot cumpăra din nou titluri de stat Tezaur

  Cei care vor să investească în titlurile de stat, cu valoare nominală de 1 leu, vor avea dobânzi anuale de 8,70%, respectiv 9,15%, a anunţat Ministerul Finanţelor.

  Românii pot investi, începând de marţi, 1 noiembrie, în titlurile de stat Tezaur, cu maturităţi de 1 şi 2 ani şi dobânzi anuale de 8,70%, respectiv 9,15%, a anunţat luni Ministerul Finanţelor, potrivit Agerpres. Titlurile de stat, care au valoare nominală de 1 leu şi sunt în forma dematerializată, pot fi cumpărate între 1 şi 24 noiembrie 2022 online, numai de către persoanele fizice care sunt înregistrate în SPV.

  Operaţiunile care pot fi realizate online sunt: deschidere cont de subscriere pe numele investitorului la o unitate a Trezoreriei Statului selectată, subscriere titluri de stat Tezaur, virament al sumelor din contul de subscriere al investitorului către un cont bancar pe numele investitorului.

  De asemenea, acestea pot fi achiziţionate între 1 şi 25 noiembrie 2022 de la unităţile Trezoreriei Statului iar între 1 şi 24 noiembrie 2022 în mediul urban şi 1 şi 23 noiembrie 2022 în mediul rural, prin subunităţile poştale ale C.N. Poşta Română S.A.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: