spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăEconomicMai mulți bani pentru șase prestatori ai CEO

  Mai mulți bani pentru șase prestatori ai CEO

  Administrația Complexului Energetic Oltenia va suplimenta contractul care vizează lucrări la echipamentele care deservesc noul depozit de cărbune al Carierei Miniere Roșia. Este cea mai mare carieră minieră din Complexul Energetic Oltenia, iar noul depozit a fost construit de puțină vreme, după ce a fost închis cel de lângă orașul Rovinari.

  Astfel, s-a decis încheierea unui act adițional la un contract încheiat la finalul anului 2021 cu șase prestatori de servicii. Majoritatea sunt din județul Gorj: Aceștia sunt: Uzimet, Grimex, Trefo, Artego, Neptun SA și Marsat. Contractul vizează demontarea, montarea, reparația generală și modernizarea benzilor transportoare ale magistralei de transport cărbune din depozitul nou de cărbune al Carierei Roșia la Termocentrala Rovinari.

  Sunt trei circuite de benzi transportoare care vor beneficia de lucrările de reabilitare. Un raport care vizează contractul pentru noul depozit de cărbune al Carierei Roșia va fi prezentat și acționarilor, care se vor reuni într-o ședință la jumătatea lunii februarie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!