spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăEconomicNoul CS din CEO intră în activitate după Paște

  Noul CS din CEO intră în activitate după Paște

  Noul Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia își va începe activitatea după Paște. Astfel, ședința de numire a celor 7 membri ai Consiliului de Supraveghere este programată pentru data de 20 aprilie.

  Ministerul Energiei a finalizat, recent, acțiunea de recrutare a noilor membri ai Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Este gata lista scurtă și de pe aceasta vor fi selectați cei care vor avea rolul de supraveghere a companiei, în perioada următoare, sau în perioada de implementare a Planului de restructurare și decarbonare. Acesta este structurat pe două componente. Prima vizează închiderea de capacități de producție și reducerea numărului de angajați și a două investiții în capacități noi. Este vorba de parcuri fotovoltaice și centrale pe gaze naturale la Turceni și la Ișalnița. Toate trebuie să fie realizate până în anul 2026.

  Cel mai probabil, mandatele viitorilor membri ai Consiliului de Supraveghere vor fi de 4 ani. Până acum, mandatele erau prelungite din 4 în 4 luni. În ședința Adunării Generale a Acționarilor CEO din data de 20 aprilie, se va proceda la revocarea mandatelor care încetează în cursul lunii aprilie. De asemenea, se va trece la numirea de noi membri pentru Consiliul de Supraveghere. Va mai fi stabilită durata mandatului, începând cu data de 20 aprilie 2023, precum și remunerația lunară brută și forma contractului de mandat. Totodată, se va trece la semnarea contractelor de mandat.

  În momentul de față, din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia fac parte următoarele persoane: Marcoci Alexandru(președinte), Georgescu Petre Mădălin, Predescu Șerban, Eftenoiu Mădălin-Cornel, Dăianu Adrian, Zaharia Alexandru și Marinescu Constantin-Adrian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: