spot_img
37.2 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăEconomicȘefi pe 4 ani pentru Complexul Energetic Oltenia 

  Șefi pe 4 ani pentru Complexul Energetic Oltenia 

  Complexul Energetic Oltenia are o nouă componență a Consiliului de Supraveghere. În ședința de joi, acționarii companiei îi vor alege pe noii membri ai Consiliului de Supraveghere. Durata mandatelor nu va mai fi, însă, de 4 luni. 

  Cei 6 membri desemnați de Ministerul Energiei, la care se adaugă membrul desemnat de Fondul Proprietatea, vor semna contracte pe 4 ani, care vor fi valabile începând cu data de 21 august. Cei 6 au fost recrutați în baza OUG 109, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Ministerul Energiei a apelat la serviciile unei firme de recrutare pentru selecția membrilor Consiliului de Supraveghere.

  În momentul de față, din Consiliul de Supraveghere încă fac parte următoarele persoane: Marcoci Alexandru (Președinte), Georgescu Petre Mădălin, Predescu Șerban, Eftenoiu Mădălin-Cornel, Zaharia Alexandru, Marinescu Constantin-Adrian.

  Între numele vehiculate că vor face parte din Consiliul de Supraveghere al CEO se află cele ale următoarelor persoane: Andrei Maioreanu(fost secretar de stat în Ministerul Energiei), Luminița Popescu(rectorul UCB), Mădălin Eftenoiu(finanțist), Adrian Marinescu(avocat), sau Șerban Predescu(specialist în transporturi).

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!