spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEconomicSindicatele din CEO, acuzate de simpatii politice

  Sindicatele din CEO, acuzate de simpatii politice

  Politicul a reușit să creeze conflicte între sindicatele din CEO. Liderii sindicali se jignesc și se acuză reciproc de afinități politice. Cuvinte precum „trădător” sau „purtător de cuvânt al PNL” sunt ultimele acuze lansate din Piața Prefecturii la adresa celor care nu au ieșit în stradă.

  După aproape patru săptămâni de proteste, din Piața Prefecturii, în urma cărora nu s-a întâmpat nimic, liderii de sindicat din CE Oltenia au început să se certe între ei. Primul care a ieșit cu declarații jignitoare la adresa protestatarilor a fost Dumitru Pârvulescu, liderul FNME. Acesta i-a ironizat pe cei care au strigat zilnic în stradă. „Proteste? Protest a fost în Valea Jiului! Eu am fost în prima zi pentru că era o chestie de normalitate. Ulterior, am mers și cu colegii din celelalte sindicate să discutăm cu parlamentarii. Ei și-au făcut temele. Din nefericire, fiecare merge pe varianta sa. Era bine să meargă toate cele trei partide cu o singură variantă. Modificările la proiectul de lege au fost făcute cumva pe picior. Februarie a trecut iar legea nici măcar nu a fost pe ordinea de zi. Sper să intre, să se discute. Probabilitatea să treacă e mică, dar, ca sindicalist, trebuie să speri și când speranța e foarte mică că se poate realiza un lucru care face bine. De aici și până la disperare e pas lung. Din păcate, unii au trecut la disperare cu această chestiune și nu e în regulă. Mă refer și la cei din Piață. La unii însă nu pot să mă refer încât au spus atâtea minciuni de îmi e greu să vorbesc despre ei. Un om care minte cum respiră, cum e domnul Bunoaica. Spunea de colegii mei din Hunedoara că au fugit de frica minerilor, că și președintele de acolo, colegul meu Darius Câmpean, a fugit să se interneze la Timișoara, dar Bunoaica, idiotul, nu știe că omul ăla e bolnav de Covid din noiembrie și e în spital, în Timișoara”, a declarat la un post de televiziune Dumitru Pîrvulescu.

  Trădător

  Reacția din partea lui Nicu Bunoaica nu a întârziat să apară. Liderul Sindicatului Solidaritatea susține că Pârvulescu a uitat pe cine reprezintă. „Vreau să-i transmit că nu face bine ce face, nu a făcut bine nici ce a făcut cu cei din Valea Jiului. Nu a fost alături de ei, a fost un singur reprezentant al minerilor acolo, se numește Miron, acel copil care vine din linia a doua. Deci domnul Pârvulescu nu a reprezentant, dânsul este purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal. Este un trădător care face politica domnului Vîlceanu ca să își mențină soția în acea funcție de director adjunct,  poate are și alte interese dar nu are nicidecum interesele oamenilor. Se fac presiuni la nivel de cariere de termocentrale ca oamenii să nu vină în această piață, dar, nu este nimic.Le transmit oamenilor că voi aduce lupta până la capăt pentru că sunt lider de sindicat, nu sunt altceva!”, a transmis Bunoaica.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: