spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesExplozie de infectări. Șase localități în scenariul roșu. Urmează Municipiul Târgu Jiu!

  Explozie de infectări. Șase localități în scenariul roșu. Urmează Municipiul Târgu Jiu!

  Infectările cu coronavirus bagă, pe rând, localitățile din Gorj în scenariul roșu. În Bărbătești, Turcinești, Bolboși, Stejari, Turceni și Rovinari măsurile restrictive s-au aplicat deja. În toate aceste cazuri numărul de infectări a depăsit indicele de 3 la mia de locuitori. Din păcate, și Municipiul Târgu Jiu se îndreaptă spre același scenariu, fiind chestiune de ore până ce mediul de afaceri va trebui să tragă obloanele.

  Pe harta României Gorjul devine un județ roșu. Cifrele sunt îngrijorătoare, mai multe localități fiind în scenariul cel rău. Este vorba despre Bărbătești – 5,12, Turcinești – 3,81, Bolboși – 3,53, Stejari – 3,42, Turceni – 3,27, Rovinari – 3,03. Nici în municipiul reședință de județ lucrurile nu stau diferit, Târgu Jiul urmând să intre pe lista localităților din scenariul roșu.

  Date la zi

  Faptul că numărul de infectări a explodat confirmă și Direcția de Sănătate Publică Gorj. Un record de cazuri confirmate a avut loc. „De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate patru decese: – femeie în vârstă de 52 ani- comorbidități: insuficiență mitrală, ciroză și colecistită; – bărbat în vârstă de 69 ani- comorbidități: anevrism de aortă ascendentă și hipertensiune arterială; – femeie în vârstă de 71 ani- comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, boală cronică renală și obezitate; – femeie în vârstă de 80 ani- comorbidități: AVC (accident vascular cerebral) hemoragic sechelar, boală cardiacă ischemică și diabet zaharat tip II. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 81 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: – 66 teste pozitive de la laboratorul din sistemul public; – 15 teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat”, a transmis DSP Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: