spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăEconomicVehicule de transport pentru 5 subunități ale CEO

  Vehicule de transport pentru 5 subunități ale CEO

  Patru subunități din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de vehicule de transport. Mașinile vor avea deservent. Acestea vor fi preluate prin închiriere de la prestatorii de servicii.

  Contractul este împărțit în 12 loturi. Serviciile de transport vor fi asigurate pentru o perioadă de 3 luni. Bugetul este de peste 1,5 milioane de lei. Interesant este că închirierea se va face prin „Negociere fără invitaţie prealabilă la o procedură concurenţială de ofertare”. Închirierea de vehicule de transport marfă cu șofer se va face pentru U.M.C: Rovinari, Roșia-Peșteana, Jilţ, Motru și UPRUM Rovinari.

  Autovehiculele de transport marfă cu șofer sunt necesare pentru activitățile conexe și pentru a nu exista sincope în desfășurarea activității la carierele miniere sau la unitățile miniere de reparații. Astfel, materialele și piesele necesare sunt transportate în zonele în care intervin echipele de mentenanță ale UPRUM Rovinari. Pentru că programul de investiții nu este peste tot la un nivel corespunzător, se apelează la servicii de mentenanță și reparații destul de des. Încă se funcționează cu toate subunitățile miniere, deși la nivelul Complexului Energetic Oltenia va fi implementat un program de închidere și ecologizare. Cert este că anul acesta și inclusiv anul viitor va exista activitate normală în carierele miniere, așa cum se menționează în Planul de restructurare și decarbonare. Rămâne însă de văzut, având în vedere că în ultimele săptămâni cererea de energie pe bază de cărbune este tot mai mică și se preferă importul de energie electrică din statele vecine.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: