spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEvenimentCine plătește pagubele furtunii?! Gorjenii disperați!

  Cine plătește pagubele furtunii?! Gorjenii disperați!

  Târgujienii își numără pagubele după dezastrul de ieri. Rafalele de vânt care au luat pe sus acoperișurile mai multe imobile au distrus zeci de mașini. Proprietarii autoturismelor sunt disperați deoarece mulți nu și-au permis asigurare CASCO.

  Natura care s-au dezlănțuit în județul Gorj a lăsat în urmă pagube semnificative. Mai multe mașini au fost distruse complet după ce pomi sau acoperișuri au picat pe ele. În Târgu Jiu, cetățenii speră la sprijin din partea autorităților. „În urma vijeliei din seara aceasta, o parte din acoperișul blocului s-a desprins și a căzut pe masina noastră, aflată pe locul de parcare personal. I-am anunțat pe cei de la poliție care au venit și au constatat avaria și ne-au dat dovada penteu a o putea repara. Nu avem încheiată poliță de asigurare și nu știm dacă primăria sau asociația blocului acoperă cheltuielile pentru reparații” , a transmis în cetățean a cărei mașină a fost distrusă de furtuna de ieri.

  Și în județ s-au înregistrat pagube. Cele mai multe la culturi. Grindina a făcut prăpăd în Novaci, Baia de Fier, Polovragi, Crasna sau Stănești. În localitatea Bumbești Pițic casele au rămas fără energie electrică, după ce mai mulți stâlpi de electricitate au cedat în urma furtunii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: