spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticConsilier local: " Romanescu să se laude cu proiecte concrete"

  Consilier local: ” Romanescu să se laude cu proiecte concrete”

  Consilierii locali PSD, atac la adresa primarului Marcel Romanescu. Aleșii susțin că edilul se laudă pe rețelele de socializare în timp ce orașul se degradează de la o zi la alta. Ultimele promisiuni ale lui Romanescu sunt catalogate de Luis Popa că fiind o tehnică prin care „să distragă atenția opiniei publice” de la probleme actuale ale orașului.

  „De patru ani de zile aud aceeași placă din partea actualului primar…și orice expresie pe care o folosește începe cu trebuie să vină…trebuie să vină fonduri europene pentru pasajele subterane (placa asta este mai veche, doar că a fost puțin adaptată de actualul primar), trebuie să vină bani pentru amenajarea Parcului Central, trebuie să vină bani pentru Parcul Tudor Vladimirescu, trebuie să vină bani pentru tot felul de poze distribuite pe Facebook.

  În același timp, alte expresii încep cu…în perioada următoare începe nu știu ce licitație, în perioada următoare probabil ne vom da jos din copac să mai vedem și noi realitatea din oraș.

  Totodată, toate acestea apar…doar în acele momente când actuala administrație publică locală își dă cu stângul în dreptul, probabil să distragă atenția opiniei publice…ultima situație apărută fiind celebra „modernizare” făcută în Piața Centrală.

  Le-aș recomanda celor care conduc orașul nostru în prezent să nu se mai laude cu bani care trebuie să vina, dar care vor veni la fel cum se termina centura orașului, ci să se laude cu proiecte concrete…care se văd în teren și de care târgujienii se pot bucura deja, dar știu…nu prea au cu ce.
  Mai nou…s-a relansat din nou discuția despre polonezi…probabil aceștia vor veni în orașul nostru în ziua când se vor termina lucrările pe Calea Eroilor, adică…nimeni nu știe când se va întâmpla asta”, a transmis consilierul local Luis Popa după ce primarul Municipiului Târgu Jiu a transmis pe o rețea de socializare că a semnat un contract în valoare de 2,5 milioane de lei pentru servicii de proiectare în cazul unor investiții.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: