spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăEvenimentEfective mărite de jandarmi, în zilele de sărbătoare

  Efective mărite de jandarmi, în zilele de sărbătoare

  În acest week-end, jandarmii gorjeni din structurile de ordine publică și pază și protecție instituțională vor fi planificați în misiuni pentru a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor la manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea Floriilor şi a sărbătorilor Pascale Catolice, cât și pentru a asigura paza și protecția obiectivelor din responsabilitate.

  „Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi planificați în misiuni de ordine publică în județul Gorj pentru a preîntâmpina situațiile care pot afecta siguranța cetățenilor.
  O atenție deosebită este acordată zonelor montane Rânca, Runcu și Tismana, unde jandarmii montani vor interacționa cu turiștii, astfel încât să ne asigurăm că nu vor fi probleme care să afecteze climatul de ordine și liniște publică.
  In mod independent sau împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vom fi prezenți la bisericile catolice din Târgu-Jiu, Motru și Rovinari, la toate mănăstirile și la unele biserici pe timpul oficierii slujbelor de Florii dar și în zonele aglomerate din mall, piețe, parcuri, etc.
  Vom asigura măsuri de ordine și siguranță publică în acest week-end și la un festival de muzică la Țânțăreni și la un meci de fotbal, din Liga a 3-a, organizat pe stadionul din Bustuchin.
  Tuturor celor care poartă nume de flori, Jandarmeria Gorj le adresează un sincer ”La mulți ani!”, a transmis IPJJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!