spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesWeber despre vizita amânată a lui Ciucă:" E păcat!'

  Weber despre vizita amânată a lui Ciucă:” E păcat!’

  Amânarea vizitei premierului Nicolae Ciucă, la Gorj, prelungește neliniștea angajaților din CE Oltenia. Deputatul de Gorj, Mihai Weber, speră, că după sărbători, minerii și energeticienii să aibă ocazia să stea de vorbă cu oficialii PNL, responsabili de soartă companiei.

  Mihai Weber crede că la Gorj ar trebui să vină și ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu doar ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

  „Este păcat că vizita s-a amânat. Ar fi fost bine ca înainte de sărbătorile Pascale angajații CE Oltenia să primească răspunsuri la întrebările care îi macină, față de soarta incertă a companiei și impredictibilitatea locurilor de muncă. În Gorj, cele mai importante lucruri vizează zona energetică. Mă gândesc că, acum, dacă vizita s-a anunțată pentru după Paște, alături de premierul Nicolae Ciucă va ajunge și ministrul Energiei Virgil Popescu. Este important să vină, să stea de vorbă cu oamenii și să știm exact ce au în plan.
  Inclusiv primarii PNL îl așteaptă cu interes pe domnul Ciucă, deoarece județul nostru traversează o perioadă de tranziție către alte domenii economice, pentru care este nevoie de susținerea Guvernului în foarte mare măsură.
  Sper că vizita premierului, împreună cu echipa de miniștrii anunțați, nu se va anula, deoarece așteptările oamenilor sunt mari, iar dezamăgirea ar fi pe măsură”, a transmis deputatul de Gorj, Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: