spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăEvenimentGest şocant făcut de o mamă! Şi-a aruncat bebeluşul la gunoi

  Gest şocant făcut de o mamă! Şi-a aruncat bebeluşul la gunoi

  Descoperire macabră într-o ghenă de gunoi din Târgu-Jiu! Un bebeluș a fost găsit fără viață, învelit într-o pungă de plastic şi aruncat la gunoi. Un om al străzii care căuta prin gunoaie a descoperit pachetul în care se afla fetiţa abia născută. Polițiștii au deschis acum o anchetă pentru a afla cine este mama capabilă de o asemenea cruzime.

  bebelus-ghenamartor-bebelus

  Un om al străzii care căuta prin gunoaie a făcut descoperirea macabră. Acesta a găsit împachetat în pungi de plastic, trupul neînsufleţit al unui nou născut. „Găsii o plasă acolo în care nu mă aşteptam să găsesc altceva decât mâncare pentru porci. Când văzui, un nou născut! Era mort, mă lua tremuratul când îl văzui”, a declarat persoana care a găsit trupul neînsufleţit al bebeluşului. Medicii legiști au stabilit că este vorba despre o fetiță născută la termen și ucisă prin asfixiere. „În aparenţă este un nou născut la termen. Cauza decesului se va stabili la autopsie, dar se pare că a fost născută şi caldă fiind, a fost băgata în sacul ce a fost închis la gură”, a declarat medicul legist. Oamenii care au trecut prin zonă au rămas șocați de gestul mamei. „Mai bine să-l fi născut şi să-l fi dat în plasament sau altor persoane care vor să aibă copii şi nu pot. Dar aşa, să îţi omori propriul copil, nu e normal”, a spus un târgujian.

  A mai găsit un bebeluş la gunoi

  Bărbatul care a găsit bebelușul mort la ghena de gunoi a mai făcut o astfel de descoperire, Însă atunci a găsit un bebeluș viu. Este vorba despre Ștefania, fetița care a fost creștinată de primarul Florin Cârciumaru. Psihologii susţin că mamele care recurg la astfel de gesturi nu sunt suficient dezvoltate din punct de vedere emoţional şi mental. „Dacă este minoră mergem pe ipoteza nematurizarea ei psiho-comportamentală şi teama de ce poate să urmeze după ce a avut un copil”, a declarat Maria Drigă, medic psiholog. Poliţiştii au demarat o anchetă şi o caută pe mama care şi-a aruncat propriul copil la gunoi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!