spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEvenimentMoarte misterioasă într-o centrală dezafectată din Târgu Jiu

  Moarte misterioasă într-o centrală dezafectată din Târgu Jiu

  Miercuri după-amiaza, oamenii legii au fost sesizaţi de un trecător despre faptul căopersoană zace fără suflare în spatele unei centrale termice dezafectate din zona Griviţei. Aceştia s-au deplasat a faţa locului, constatând faptul că cel în cauză nu avea urme de violenţă pe trup. Cel mai probabil, acesta era un om al străzii, care se adăpostea în diverse locuri. În acest caz a fost demarată o anchetă, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

  Un trecător a făcut macabra descoperire. Acesta a trecut de mai multe ori prin zona respectivă, iar de fiecare dată a văzut trupul în acelaşi loc. Persoana în cauză a crezut că este un om al străzii care se adăposteşte, însă poziţia acestuia i-a atras atenţia în cele din urmă. Trecătorul nu a mai stat pe gânduri şi a alertat organele abilitate care s-au deplasat imediat la faţa locului. Aceştia împreună cu medicii legişti au stabilit faptul că persoana găsită decedase în urmă cu puţin timp. La prima vedere, aceştia auconstatat faptul că nu prezenta semne de violenţă pe corp. O maşină a Serviciului de Medicină Legală Gorj a preluat cadavrul pentru efectuarea necropsiei. Încă nu se cunosc date despre identitatea acestuia.Cel mai probabil era un om al străzii.

  ,,Poliţiştii gorjeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană decedată se află în spatele unei centrale termice din zona Griviţei, municipiul Târgu Jiu. Din primee informaţii este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, cel mai probabil e un om fără adăpost. În urma examinării vizuale, pe corpul bărbatului nu au fost constatate urme de violenţă. Până la depistareapersoanei în cauză, cadavrul rămâne cu identitate necunoscută. Poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal pentru moarte suspectă”, adeclarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: