spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăEvenimentPâine preparată în spații degradate. Brutăria a fost amendată cu 10.000 de...

  Pâine preparată în spații degradate. Brutăria a fost amendată cu 10.000 de lei

  O brutărie din județul Gorj a fost amendată de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentară (DSVSA) Gorj cu suma de 10.000 de lei pentru prepararea pâinii în spații degradate. „S-a aplicat amenda pentru deficiențe de întreținere și igienizare a spațiilor și echipamentelor (paviment neigienizat, utilaje neîntreținute, pereți cu plăci de faianță dezlipite, tavan cu porțiuni de vopsea exfoliată)“, a spus Robert Spânu, directorul executiv al DSVSA Gorj.

  Șofer amendat cu 10.000 de lei

  De asemenea, o pensiune restaurant a fost amendată tot cu 10.000 de lei pentru nerespectarea normelor sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor privind întreținerea spațiilor și echipamentelor: plafon cu infiltrații, suprafețe interioare neigienizate; depuneri masive de gheață la congelatoare.
  O altă sancțiune de 10.000 de lei a fost aplicată unei unități de catering, pentru încălcarea normelor de igienă la depozitarea produselor alimentare.
  Un conducător auto s-a ales și el cu o amendă de 10.000 de lei, pentru comercializarea produse alimentare dintr-un autoturism neigienizat. În plus, persoana care manipula alimentele nu deținea echipament de protecție și nici documente care să ateste controlul stării de sănătate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!