spot_img
0.9 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPolițistul împușcat în cap era din județul Gorj

  Polițistul împușcat în cap era din județul Gorj

  Polițistul găsit împușcat în cap, în weekend-ul trecut, este din județul Gorj. Ovidiu Bădulescu, în vârstă de 39 de ani, își desfășura activitatea în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Porțile de Fier II. Acesta este originar din comuna Bumbești Pițic. Bărbatul era divorțat și are o fetiță în vârstă de 6 ani.

  Poliţistul de frontieră a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale. Acesta prezenta o plagă împuşcată în zona capului.

  „Nu avea restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului“

  Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, polițistul a lucrat și în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj: „În data de 20.03.2020, în jurul orei 11:50, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului.

  Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin.

  Agentul, în vârstă de 39 de ani, a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri „G.A. Ghica”, din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011, când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara – SPF Severin, dată la care a fost şi testat psihologic. Agentul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare”.

  Agentul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: