spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăEvenimentProfesorul acuzat că a făcut sex cu o fostă elevă minoră rămâne...

  Profesorul acuzat că a făcut sex cu o fostă elevă minoră rămâne la catedră


  Profesorul de Informatică, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, acuzat că a făcut sex cu o fostă elevă, în vârstă de doar 16 ani, rămâne la catedră.

  „Ținându-se cont de prezumția de nevinovăție, cadrul didactic nu are activitatea suspendată. Abia la stabilirea gradului de vinovăție se pot lua măsuri legale, dacă situația o impune“, a spus Ionuț Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

  Este anchetat penal de poliție

  Profesorul de Informatică este cercetat pentru relații sexuale cu un minor, după ce mama unei foste eleve i-a prins pe cei doi chiar în timp ce aveau relații intime în locuința cadrului didactic.
  „Inspectoratul Școlar Județean Gorj a aflat din presă despre cele relatate. Nu s-a primit niciun act de la IPJ Gorj privind deschiderea unui dosar penal pe numele unui cadru didactic pentru presupuse fapte sexuale cu un minor, așa cum s-a relatat în presa locală.
  Unitatea școlară, în urma unui sesizări/adrese a IPJ Gorj, constituie o comisie de cercetare disciplinară, cu mențiunea că, odată cu deschiderea unui dosar penal, respectiva comisie își suspendă activitatea până la finalizarea cercetărilor“, a precizat Ionuț Catrina.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: