spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu, învinsă la un singur gol diferență...

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, învinsă la un singur gol diferență de SCM Râmnicu Vâlcea

  CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, scor 23-24, confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea. La pauză, gorjencele au condus cu 11-10. Partida a contat pentru etapa a-8-a din Liga Florilor.

  La aproape două luni distanţă de precedentul meci de pe teren propriu, Sala Sporturilor a fost aproape plină la duelul dintre CSM Târgu Jiu şi SCM Râmnicu Vâlcea. Cei 1000 de suporteri gorjeni, dar şi galeria echipei oaspete, au creat o atmosferă senzaţională, cum rar se întâlneşte în arenele din România. Cei care au venit la sală au asistat la un spectacol handbalistic de excepţie, la care au contribuit din plin cele două formaţii. CSM Târgu Jiu şi-a măsurat forţele cu una din echipele tari ale campionatului, SCM Râmnicu Vâlcea, fostă campioană a României şi reprezentantă a ţării noastre în competiţiile europene. Handbalistele lui Liviu Andrieş nu au ţinut cont de palmaresul şi numele adversarei. Fetele noastre au jucat cu mult curaj, cu ambiţie, cu determinare, au fost la cârma partidei mai bine de 50 de minute şi puţin le-a lipsit să scoată şi un rezultat pozitiv. La echipa gazdă nu a evoluat Katarina Pavlovic, accidentată după Campionatul European.

  „Cred că este un rezultat nedrept“

  ”Diferența a fost făcută de micile «vrăjeli» ale echipei din Vâlcea. Știam că este o echipă speculativă. Cred că este un rezultat nedrept. Fetele au luptat, şi-au dorit victoria, au muncit. Cred că suporterii noştri sunt mulţumiţi de ceea ce au văzut astăzi, pentru că ne-am ridicat la nivelul unui adversar foarte puternic. Acum trebuie să ne dregem rănile pentru că avem un nou meci peste trei zile”, a declarat la finalul meciului antrenorul Liviu Andrieş.

  Abia sosită la Târgu Jiu de câteva zile, extrema stângă Andreea Chiricuţă consideră rezultatul injust. Noua jucătoare a CSM-ului crede că echipa noastră merita mai mult de la acest meci: „Un meci cu un rezultat injust, pentru că am ţinut în şah una dintre cele mai bune echipe din campionat, care joacă în cupele europene, dar noi, din păcate, am făcut câteva mici greşeli, care la acest nivel sunt taxate cu gol. Aş spune că meritam victoria, pentru că am dat ritmul acestui meci şi, sincer, e mare lucru ca o echipă nou-promovată să ţină în şah o astfel de echipă. Cred că avem şanse să evităm chiar şi barajul”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: