spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPropunerile polițiștilor rutieri pentru a crește siguranța pietonilor, neluate în seamă de...

  Propunerile polițiștilor rutieri pentru a crește siguranța pietonilor, neluate în seamă de autorități

  Polițiștii rutieri au propus de acum doi-trei ani o serie de măsuri pentru a crește siguranța pietonilor pe bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, dar autoritățile locale nu au pus în aplicare aceste măsuri, deși erau ușor de realizat: „În lunile februarie și martie ale anului 2020, în scopul prevenirii unor evenimente rutiere cu consecințe grave, politiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Targu Jiu au solicitat Primariei Municipiului Târgu Jiu montarea unor limitatoare de viteză pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din municipiul Târgu Jiu.
  De asemenea, în luna octombrie 2019, polițiștii Serviciului Rutier au solicitat supraînălțarea trecerilor de pietoni de pe principalele bulevarde din municipiu“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

  În lunile februarie și martie ale anului 2020, în scopul prevenirii unor evenimente rutiere cu consecințe grave, politiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Targu Jiu au solicitat Primariei Municipiului Târgu Jiu montarea unor limitatoare de viteză pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din municipiul Târgu Jiu.
  De asemenea, în luna octombrie 2019, polițiștii Serviciului Rutier au solicitat supraînălțarea trecerilor de pietoni de pe principalele bulevarde din municipiu.

  Doi soți din Târgu Jiu au fost spulberați, ieri, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Constantin Brâncuși, din Târgu Jiu. O femeie de 52 de ani a decedat pe loc, iar soțul este rănit grav. Șoferul vinovat este consilier în cadrul Direcției Sanitar Veterinare. Acesta se afla sub influența alcoolului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: