spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăPoliticAtacuri între parlamentarii gorjeni

  Atacuri între parlamentarii gorjeni

  Parlamentarii gorjeni se atacă pe teme ce țin de Complexului Energetic Oltenia. Senatorul Ion Iordache îi critica pe rețelele de socializare pe cei de la putere, acuzând dezinteres fața de companie. În replică, deputatul PSD, Mihai Weber, îi amintește cine a început declinul sistemului energetic din Romania.

  „Gândiți-vă că vine Green Deal-ul peste noi. Noi va trebui, clar, să renunțăm la producția energiei electrice pe cărbune”, declara Ludovic Orban în iunie 2020. Președintele partidului Forța Dreptei, anunța, practic, de acum doi ani, din poziția de prim-ministru al țării, intențiile pe care le are cu privire la producătorii de energie pe bază de cărbune. În perioada în care Ludovic Orban a fost premier, în România a început declinul sistemului energetic național, prin eliminarea treptată a producătorilor tradiționali de energie și forțarea importurilor prin mărirea capacităților. Din păcate, cei care astăzi reprezintă partidul condus de Ludovic Orban la Gorj, nu au avut nicio replică la declarațiile făcute de fostul premier cu privire la cărbune. Din servilism excesiv, au tăcut mâlc pentru a nu rata beneficiile de care s-au bucurat, atunci când o țară întreagă striga că ne vor aduce în sapă de lemn, prin măsurile întreprinse vădite împotriva poporului. Din opoziție se exprimă cel mai bine. Știu cum se conduce o țară, de ce au nevoie minerii și energeticienii și participă la toate întâlnirile care, de fiecare dată, se termină cu o poză făcută doar pentru imagine.

  ”Despre lipsă de implicare putem vorbi în cazul unor parlamentari gorjeni. Din păcate, atunci când s-a decis viitorul energiei pe cărbune și aveau posibilitatea să se implice, nu au făcut-o, iar acest lucru a produs mult rău Complexului Energetic Oltenia. O poză cu minerii nu rezolvă problemele acestor oameni. Este nevoie de mult mai mult. Alături de colegii parlamentari de la PSD, am reușit să găsim soluții la o parte dintre problemele cu care se confruntă angajații, dar, sigur, este nevoie de implicare și pe mai departe. Pentru noi sunt importanți atât oamenii cât și compania, ca entitate producătoare de energie, deoarece vorbim despre viitorul energetic al României. Cunosc foarte bine problemele angajaților din Complexul Oltenia, de aici și soluțiile identificate, dar noi nu acționam politic atunci când vine vorba despre un subiect atât de important precum energia. Pot înțelege anumite atitudini care au în spate interese ce țin doar de imagine, dar atunci când pui ca paravan în fața incompetenței tale mii de oameni și o companie care poate salva țara din punct de vedere energetic, mi-e greu să o fac”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Chiar așa ?ĺn 2 ani a reușit Orban sa închidă mineritul în Gorj!!Uitați ca ,sub o forma sau alta,PSD conduce România de peste 30 de ani?Uitați de implicarea,spre exemplu,a lui Ponta în mineritul gorjean?Cate mine au fost închise,vândute practic etc.Sa fim serioși și sa lăsăm ipocrizia !!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: